A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Tetol Plusz FB zöld 1 liter

Kiszerelési bruttó ár:
1.897 Ft

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!

Egységár: 1.897,00 Ft/db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Kemikál
Cikkszám: 2737401
Gyártó cikkszám: 2737401
Mennyiség:db

Paraméterek

Kiszerelés 1l/db
Súly kg 1 kg

Leírás

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET
Külső, az időjárás hatásainak kitett, de földdel nem érintkező faanyagok, valamint beltéri, a gomba és rovarkárosítók által veszélyeztetett faanyagok megelőző védelmére alkalmas. Hatóanyaga mélyen beszívódik a fába.

Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató és üvegházak faanyagaihoz és élelmiszerrel, takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagokhoz. A Tetol Plusz faanyagvédőszerrel kezelt felület száradás után átfesthető oldószeres vagy vizes diszperziós festékekkel. Lazúr festékek használata esetén használja a színtelen favédőszert.!

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A kezelendő anyag előkészítése:
A kezelendő faanyagnak egészségesnek (gomba- és rovarmentesnek), kéreg- és háncsmentesnek, mindenféle szennyeződéstől (por, zsír stb.) mentesnek kell lennie. A nedvességtartalma ne haladja meg a 20 %-ot.

A faanyagvédőszer előkészítése:
Felhasználás előtt a terméket fel kell keverni és a felhasználásnak megfelelően (táblázat) el kell készíteni a hígítást.

Kezelés:
Felhordás áztatással, mázolással, szórással (csak zárt technológiában) történhet. Beltérben a szükséges hígított oldatot 1-2 rétegben, kültérben 2 rétegben lehet feljuttatni, A felhordások között 4-24 óra szikkadási időt kell hagyni. Áztatásnál legalább 8-24 órán át (fafajtától függően) kell oldatban tartani a faanyagot. Ajánlott felhordási hőmérséklet: +5 °C és +30 °C között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek