A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Megújult a Baumit Baumacol színválasztéka!

A Baumacol PremiumFuge és Silikon színválasztéka megújult!

Az új színárnyalatok kiválasztásánál a leggyakrabban keresett burkolatszínek kerültek előtérbe, ezért hogy megkönnyítsük a választást, a 24 színt 4 csoportba lehet sorolni: természetes, vintage, romantikus és modern. Stílusjegye alapján a hidegburkolat így könnyebben párosítható a megfelelő fuga színével.

PROMÓCIÓ május 1-től: Fugázzon Baumittal és megajándékozzuk egy pólóval!

A promóció 2020. május 1-től a készlet erejéig tart, és kizárólag azon Baumit Baumacol PremiumFuge 5 kg fugázó termékekre vonatkozik, melyek promóciós tetővel rendelkeznek. Az ajándék póló L-es méretű és a promóciós vödörben található.

A színválaszték megújulása miatt, a régi színekből már csak a készlet erejéig van lehetőség vásárolni, illetve a régebbi színárnyalatok nem vesznek részt a promócióban!

Baumacol PremiumFuge

Cementbázisú, hidraulikusan kötő, víztaszító, flexibilis fugázóanyag, 1-8 mm közötti fugaszélességhez, bel- és kültéri felhasználásra. Alkalmas burkolólapok közötti fugafelületekhez, falon és padlón egyaránt. 24 színben kapható, gyöngyfény hatású, repedésmentes kötés.

 

 

 

Baumacol Silikon

Tartósan elasztikus, ecetsavas, szilikonbázisú, penészedésálló tömítőanyag, bel- és kültérre is használható. Alkalmazható kerámiaburkolatok dilatációs hézagainak tömítésére, fal- és padlótalálkozások lezárására, illetve csempeburkolatok és szaniterek, kádak és zuhanykabinok találkozása közötti tömítésekre. 20%-ig tartósan nyúlásképes és UV-álló tulajdonságú.

 

Bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!