A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Velux őszi pénz-visszatérítési akció

Vásároljon most VELUX Standard vagy Standard Plus tetőtéri ablakokat a hozzájuk tartozó burkolókerettel/beépítő készlettel együtt november 30-ig bármilyen méretben és tulajdonsággal! VELUX tetőtéri ablak és burkolókeret vásárlása esetén páronként 10 000 Ft*-ot visszatérít Önnek a gyártó. Részletekért érdeklődjön telephelyeinken, az ország 17 pontján! 

Ha a tetőablakok vásárlása mellett dönt 2020. november 30-ig, akkor már biztosan az Öné lesz egy fénnyel teli és egészségesebb otthon.
Regisztráljon november 30-ig, majd a regisztráció után kapott e-mailben található linken töltse fel az október 5 - november 30. közötti vásárlást igazoló számlát!
A részvételi feltételek hiánytalan teljesítését követő 15 munkanapon belül visszafizetésre kerül Önnek az akciós tetőtéri ablak és burkolókeret árából páronként 10.000 Ft.

Miért érdemes a VELUX termékeket és szolgáltatásokat választani?
Minden igényre megtalálja a megfelelő típust és a VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentenek, hiszen már az alaptípus is olyan vetemedésmentes szerkezettel rendelkezik, mely 25 év élettartamot biztosít. Kiegészítő termékek – árnyékolók, ablak-alkatrészek – ugyancsak 25 évig kaphatók minden VELUX tetőablakhoz, így teljes biztonságban tudhatjuk tetőterünket a nyílászárók tekintetében. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a vásárlást követő évtizedekben is bizton számíthat az országos szervizszolgáltatásokra.


Az ablakcseréből származó előnyök: 
•    Több komfort. A régen gyártott, alapszolgáltatásokat nyújtó tetőablakokkal ellentétben, ma már többféle igényt kielégítő nyitásmóddal, üvegezéssel, külső- és belső felületképzéssel ellátott típusokból válogathat.
•    2-szer jobb hőszigetelés. Ha eddig alap hőszigetelő üvegezésű ablaka volt, ma már ugyanaz az alaptípus kétszer jobb hőszigetelésű. Az összes VELUX tetőtéri ablak beépített szellőzőnyílással is ellátott és vannak biztonsági üvegezésű tetőtéri ablakaink is.
•    Több kilátás. Ha a panoráma is fontos Önnek, akkor a billenő ablakot felső tengely mentén nyíló panoráma ablakra cserélheti.
•    Karbantartásmentesség. Elképzelhető, hogy korábbi vásárlása idején a jól ismert fa ablakok közül választott. A népszerű típus mellett ma már választhat műanyag bevonatú fa ablakot is, ami nem kíván folyamatos karbantartást. 

Bővebb információkkal az akcióval vagy a termékekkel kapcsolatosan keresse kirendeltségeinken dolgozó Kollégáinkat!

Akció részletei: akcio.velux.hu