A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Rockwool Steprock HD lépéshang-szigetelő kőzetgyapot lemez 50x600x1000 mm

Kiszerelési bruttó ár:
12.463 Ft

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek, csak raklapos mennyiségben rendelhető!

FONTOS! A kőzetgyapot termékek a raktári készlet erejéig elérhetőek. A rendelés visszaigazolása tartalmazza az átvehető/szállítható mennyiséget és a várható szállítási időt. Nem raktári termék esetében a várakozási idő több hónap is lehet.

Lépéshang-szigetelés száraz esztrich alá.
Egységár: 5.192,92 Ft/m2
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Rockwool
Cikkszám: ROCKW104134
Hosszúság mm
1000 mm

Paraméterek

Csomagolási mennyiség 4 tábla/csomag
Hőszigetelő képesség λ 0.037 W/m K
Kiszerelés 2,4 m2/csomag
Rakat norma (db) 24 csomag/raklap
Rakat norma (m2) 57,6 m2/raklap
Súly kg 17 kg
Testsűrűség 140 kg/m3
Típus Steprock HD
Alkalmazás lépéshang szigetelés
Vastagság mm 50 mm
Szélesség mm 600 mm

Leírás

A Steprock HD lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére száraz esztrich (például farost-, faforgács-, gipszkarton lemez) úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A ROCKWOOL kőzetgyapot tulajdonságai:

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Páraáteresztő képessége gyakorlatilag a le-vegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül.

Csomagolás:

A Steprock HD lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók.
Tűzvédelmi osztály: A1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek