A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Rockwool Frontrock S Homlokzati hőszigetelő lemez 40x600x1000 mm

Kiszerelési bruttó ár:
7.407 Ft

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!

FONTOS! A kőzetgyapot termékek a raktári készlet erejéig elérhetőek. A rendelés visszaigazolása tartalmazza az átvehető/szállítható mennyiséget és a várható szállítási időt. Nem raktári termék esetében a várakozási idő több hónap is lehet.

Egyrétegű (homogén) vakolható homlokzati hőszigetelő lemez.
Egységár: 2.057,40 Ft/m2
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Rockwool
Cikkszám: 4004204000
Hosszúság mm
1000 mm
Mennyiség:bála

Paraméterek

Csomagolási mennyiség 6 tábla/csomag
Hőszigetelő képesség λ 0.037 W/m K
Kiszerelés 3,6 m2/csomag
Rakat norma (db) 20 csomag/raklap
Rakat norma (m2) 72 m2/raklap
Súly kg 18 kg
Típus Frontrock S
Alkalmazás homlokzati hőszigetelő lemez
Vastagság mm 40 mm
Szélesség mm 600 mm

Leírás

A Frontrock S lemezek különösen alkalmasak épületek homlokzatának neméghető, páraáteresztő hő- és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és kockázati osztály besorolású épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Frontrock S rögzítése részleges felületű felragasztás és dübelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal, és minősített dübelekkel együtt használható. Az adatlap és a teljesítmény nyilatkozat a gyártói javaslatokkal és rendszergazdai kivitelezési utasításokkal együtt érvényes.

A ROCKWOOL kőzetgyapot tulajdonságai:

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz, vakolható kőzetgyapot le-mez. 50 mm-es vastagságig kerül legyártásra. kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, ké-pes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessé-ge is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. páraáteresztő képessége gyakorlatilag a le-vegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül.

Csomagolás:

A Frontrock S lemezek ROCkWOOl feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. A termék leg-fontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók.
Tűzvédelmi osztály: A1

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek