A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Rockwool Fixrock FB1 Homlokzati hőszigetelő lemez 150x600x1000 mm

Kiszerelési bruttó ár:
9.400 Ft

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!
Szerelt, hátul szellőztetett légréteges és légréteg nélküli falszerkezetekbe.

Egységár: 3.916,68 Ft/m2
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Rockwool
Cikkszám: 4001115000
Hosszúság mm
1000 mm
Mennyiség:bála

Paraméterek

Csomagolási mennyiség 4 tábla/csomag
Hőszigetelő képesség λ 0.039 W/m K
Kiszerelés 2,4 m2/csomag
Rakat norma (db) 10 csomag/raklap
Rakat norma (m2) 24 m2/raklap
Súly kg 12 kg
Testsűrűség 32 kg/m3
Típus Fixrock FB1
Alkalmazás homlokzati hőszigetelő lemez
Vastagság mm 150 mm
Szélesség mm 600 mm

Leírás

A Fixrock FB1 (Fleece, Black, 1sided, egyoldali fekete üvegfátyol kasírozású termék) lemezek kedvezően alkalmazhatók szerelt homlokzatburkolatos, hátul szellőztetett légréteges falszerkezetek hőszigeteléseként még akkor is, ha a burkolóelemek közötti hézagok nyitottak. A fekete üvegfátyol-kasírozásnak köszönhetően a lemez nem látszik a nyitott hézagokban. Felhasználható szellőztetetett légréteggel nem rendelkező falszerkezetekben – dísztégla burkolatos szerkezetekben – is. Alkalmazása előnyös a könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban. Olyan szerkezetekben történő felhasználása különösen ajánlott, ahol a hőszigetelés közvetlenül érintkezik külső, áramló levegővel, mivel az üvegfátyol-kasírozás megakadályozza az áramló levegő behatolását a szálak közé.

A ROCKWOOL kőzetgyapot tulajdonságai:

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víz taszító, egyik oldalán fekete üvegfátyol-lal kasírozott kőzetgyapot lemez. kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. páraáteresztő képessége gyakorlatilag a le-vegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül.

Csomagolás:

A Fixrock FB1 lemezek ROCkWOOl feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók.
Tűzvédelmi osztály: A1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek