A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Koronavírus tájékoztató 2020. szeptember

Tisztelt Partnereink!

 

A koronavírus járvány második hullámának erősödésével a tavaszi időszak óvintézkedéseihez hasonlóan 2020. szeptember 07-től, hétfőtől a Lambda Systeme Kft. telephelyein ismét, a személyes kontaktusok minimalizását célzó intézkedésként ún. átadó ablakos kiszolgálást vezettünk be. Kérjük, hogy a telephelyeinken megszervezett és kifüggesztett kiszolgálási rend szerint végezzék vásárlásaikat Cégünknél!

 

A Lambda Systeme Kft. telephelyei a megszokott nyitvatartási időben, hétköznapokon 7 órától 16 óráig állnak az Önök rendelkezésére.

 

Tekintettel a korlátozott helyszíni egyeztetési lehetőségre (átadó ablakos kiszolgálás), ezúton is kérjük, hogy az adminisztráció és a raktári kiszolgálás gyorsítása érdekében vásárlási igényeiket előre, lehetőleg írásban egyeztessék Munkatársainkkal!

Értékesítőink és asszisztens Kollégáink telefonon és emailben is elérhetőek az Önök számára. Az átadó ablakoknál történő várakozás és kiszolgálás során kérjük viseljenek szájmaszkot és használják a kézfertőtlenítőt!

 

A Lambda Systeme Kft. managementje figyelemmel kíséri a járványügyi adatok változását, a hatóságok és az operatív törzs döntéseit, további rendelkezéseinket ezekhez igazítjuk.

Köszönjük együttműködésüket, jó egészséget kívánunk!