A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek

HÖRMANN BEJÁRATI AJTÓ ÉS GARÁZSKAPU AKCIÓ

HÖRMANN BEJÁRATI AJTÓ ÉS GARÁZSKAPU AKCIÓ

Spróroljon a Hörmannal! Újítsa meg otthona bejáratait még a tél előtt, hogy biztosan kinn maradjon a hideg! A Hörmann ajtó és garázskapu akciójával - a hőmérséklet mellett - az árak is csökkennek! 

Hörmann ház- és lakásbejárati ajtók esztétikusak, kívülről tökéletes díszei otthonának, a lakásban pedig kiválóan illeszkednek a beltéri ajtókhoz, a helyiség berendezéséhez. Az esztétikus megjelenés mellett a praktikusság is kiemelkedő a Hörmann ajtók esetében. A többpontos betörésgátló reteszelésnek hála, a Thermo 65/46 biztonságérzetet nyújt, emellett mindkét típus rendkívül csendesen záródik.

Most igazán megéri megújítani otthona bejáratait, ne hagyja ki a különleges ajánlatot! Kattintson a kedvezményes árlistáért!

Hörmann szekcionált garázskapuk helytakarékosan, a mennyezet alatt helyezkednek el, függőlegesen nyílnak és biztonságosan záródnak. Ennek köszönhetően rengeteg helyet biztosítanak a garázsban, valamint az előtte lévő területen. A termékek univerzálisak, így bármilyen garázsnyílásba beépíthetők.
Hörmann Berry billenőkapukat leginkább egybeállós garázsokhoz és gyűjtőgarázsok parkolóhelyeihez ajánljuk. Nagy előnyük, hogy kifogástalanul védenek az időjárási viszontagságokkal szemben. A küszöbbel rendelkező termékek esetében az alsó ütközőküszöb látja el ezt a feladatot, más típusoknál a gumi lezáróprofil véd az eső, hó, vihar ellen.

Ne várja meg a rossz időt, készüljön fel előre a mínuszokra új garázskapuval, melyet most kedvezményesen vásárolhat meg! Tekintse meg a kedvezményes árlistát!

További információért keresse szakértő kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: 

Kovács Miklós
+36 20 972 6499
kovacs.miklos@lambda.hu