A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Foamglas Perinsul HL11,5x11,5x45cm (hőhídmegszakító) - BUDAPESTI TELEPHELYEN

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!

A FOAMGLAS® PERINSUL-t teherhordó falak alatt habarcsba fektetik. A hosszanti toldásokat habarcs nélkül ütköztetik, a hőhídmegszakító elemek alá és fölé ágyazatként habarcs réteg kerül.

Egységár: 9.753,60 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 3007310111-BUDA

Leírás

A FOAMGLAS® PERINSUL egy habüveg anyagú hőhíd megszakító elem, amely megoszló nyomással terhelhető, teljesen víz- és páraálló. Szerkezetében hőszigetelt kapcsolatot alakít ki padlók, falak, tetők és nyílások csatlakozásainál. A FOAMGLAS® PERINSUL egy bevizsgált és bizonyított megoldás függőleges és vízszintes épület elemek csatlakozásának szigetelésére és a hőveszteség csökkentésére. Ezen műszaki tulajdonságainál fogva a FOAMGLAS® PERINSUL az egyetlen építő elem, amely egyben hőszigetelő, teherhordó és párazáró képességgel is rendelkezik. Egy kiváló megoldás hőhídak kiküszöbölésére, magas szintű tervezői elvárások kiszolgálására. 

Hatékony párazáró • Nagy teherbírású (ellenáll magas megoszló terhelésnek) • Nincs pára lecsapódás • A habüveg éghetetlen • Állati kártevőknek ellenáll • Rothadás- és penészálló • Hőszigetelő képességét megőrzi az épület teljes élettartama alatt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Szuper ár