A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
Termékek Menü

Austrotherm GRAFIT REFLEX® akció

Őszköszöntő hőszigetelő akció a Lambdánál!

A prémium kategóriás GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezek most akciós áron vásárolhatók meg kirendeltségeinkben!
 
Termék Vastagság Bruttó ár
GRAFIT REFLEX® 12 cm 2775,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 15 cm 3340,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 20 cm 4420,- Ft/m2
 
A folyamatosan szigorodó épületenergetikai szabályozás hatására egyre hatékonyabb hőszigetelésre van szükség, mely a hőszigetelés vastagságára és minőségére egyaránt vonatkozik. Az Austrotherm termékei segítenek abban, hogy az elvárt hőtechnikai követelmények betartásra kerüljenek.  
A GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. Gyárilag felhordott világos árnyalatú festékbevonatának köszönhetően visszaveri a napsugárzást. A festés nagyban hat a táblák hőmérsékletére, segít elkerülni a túlzott felmelegedést, emellett fokozott tapadást nyújt a felvitt ragasztó rétegnek. A ragasztó megkötése után dűbelezéssel lehet segíteni a megfelelő rögzítést. Fontos odafigyelni, hogy a táblák falra helyezése a festett felületükkel kifelé történjen. 
 
 
A termék több pozitív tulajdonsággal rendelkezik:
 
fokozott hőszigetelő képesség
fényvisszaverő réteg
nedvességre nem érzékeny
ökológiailag kedvező
 
Szakmai információkért és az akció részleteivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal Kollégáinkhoz országszerte kereskedéseinkben!