A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Elfogadom
Termékek Menü

A Creatonnal kapásból kedvezménnyel indíthat!

A Creaton tető alá hozza a kedvezményt! A termékmárka legújabb promóciója leginkább a házépítési, - felújítási projekteken munkálkodókat támogatja.

Az akció időtartama: 2019. június 1 - július 31.

A kampány lényege, hogy az épület teljes tetőfedéséhez szükséges CREATON kerámiacserép és a rendszerkiegészítő termékek közül legalább három - a tető szakszerű kivitelezéséhez megfelelő mennyiségben - vásárlása esetén, a tetőcseréphez szükséges fóliához (UNO, DUO, TRIO, QUATTRO) vagy a függő ereszcsatorna-rendszerhez 50%-os kedvezménnyel juthat hozzá.

A kedvezmény igénybevételéhez az alábbi rendszerkiegészítő termékek közül választhat:

- kúpalátét

- szellőzőcserép

- hófogó

- kerámia tetőátvezető elem

- fal- és kéményszegély

- alumínium szellőzőszalag

A feltételek betartása mellett az 50%-os kedvezményt a Creaton tetőcserepekhez szükséges kifogástalan minőségű fóliához, valamint a függő ereszcsatorna-rendszerhez lehet igénybe venni. 

A páraáteresztő és párafékező fóliák a héjazat alatti tetőszerkezetek nélkülözhetetlen kellékei, megóvják a hőszigetelő és térelhatároló rendszereket a fedési anyag síkja alá bejutó nedvességgel szemben. A különböző igénybevételű és hajlásszögű tetőkre eltérő paraméterekkel rendelkező fóliák használhatóak, de minden típus megfelel a márkától megszokott minőségnek.

A CREATON függő ereszcsatorna-rendszerek hosszú élettartamú, innovatív termékek. ROBUSZT felületi bevonatuknak hála pedig eleget tesznek az esztétikai elvárásoknak is.

Bővebb információért keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon!